Goedkope vakanties Ierland

Tips voor goedkoop reizen naar Ierland

Om te beginnen dienen we een goedkope reis te hebben naar het land van bestemming. Des te dichterbij de bestemming is des te goedkoper de reis er naar toe natuurlijk is. Vaak verkijken we ons in de kosten van de auto en verkiezen we deze boven het vliegtuig. Over het algemeen is reizen met het vliegtuig velen malen goedkoper dan een reis met de auto maken.

Zeker als u een geruime tijd van tevoren uw vliegticket boekt kunt u zeer goedkoop reizen. Veel vliegtuig maatschappijen willen u fixe kortingen aanbieden als u al lang van tevoren het besluit maakt om een bepaalde reis te maken met hun vliegtuigmaatschappij.

Natuurlijk is het belangrijk om de prijzen van de verschillende vliegtuig maatschappijen even met elkaar te vergelijken, zoals:

  • Corendon,
  • Ryanair en
  • Transavia.

Ook kunt u ervoor kiezen om een indirecte vlucht te boeken, deze zijn ook altijd een stuk goedkoper dan een directe vlucht.

Trein reis door Ierland: adembenemend mooi!

Naar een land als Ierland zou het eventueel ook nog mogelijk zijn om met de trein te reizen. Maak een overzicht van de mogelijkheden die u heeft en zorg ervoor dat u de optie kiest die het goedkoopste is. Door een goedkope reis te boeken komen de goedkope vakanties Ierland al een stuk dichter bij.

Wilt u goedkoop een leuke vakantie Ierland?

Als u naar Ierland op vakantie gaat dan heeft u zeker de mogelijkheid om de kosten te drukken. In Ierland zijn bijzonder veel leuke dingen te doen voor weinig geld. Ierland is mooi mooi land met veel mooie natuur om te bevestigen. Om te beginnen kunt u zich dus al enkele dagen vermaken simpel door te gaan wandelen in het mooie natuurgebied van Ierland.

Malahide Castle

Nadat u een wandeling heeft gemaakt door het landschap van Ierland zijn er nog genoeg mooie dingen om te gaan bezichtigen. Een goede plek om te beginnen is Malahide Castle. U kunt Malahide Castle in de buurt van Dublin terug vinden en het is een van de meest bekende bezienswaardigheden van Ierland. Voor Ierland is dit kasteel een grootte trekpleister voor toeristen omdat het echt bijzonder is om te zien. Het kasteel is erg lang bewoond door de familie Talbot maar na het overlijden van de laatste Talbot kwam het kasteel vrij voor toeristen om te bezichtigen.

Nationale museum Ierland

Als u hier een dagje rond heeft gelopen kunt u naar het Nationale museum Ierland gaan. Dit museum is gelegen in Dublin en biedt u een goed beeld van de geschiedenis van Ierland. Het museum werd rond 1880 gebouwd en heeft een grote collectie aan vondsten uit de bronstijd.

Stappen in Ierland

Als u in Ierland bent dan mag u natuurlijk niet het land verlaten voordat u bent gaan stappen in enkele klassieke pubs. Als u dan in zon echte Ierse pub bent kunt u genieten van een lekkere Ierse whiskey. Deze Ierse whiskey kunt u puur drinken, maar vaak worden ze ook vermengd met koffie om de bekende Irish coffee te maken.

Tip: bezoek een lokale pub

U kunt zich makkelijk voor een paar euro goed vermaken in zo'n pub. Zeker als u in kleine dorpjes gaat bij een lokale pub zijn de prijzen erg laat maar de gezelligheid en ervaring des te leuker. Door naar de pubs in de kleine dorpjes te gaan zult u de echte Ierse pub ervaring beleven zoals de Ieren dat zelf ook dagelijks doen.

Copyright 2019 goedkoop-boeken.nl